Thursday, June 23, 2011

beri CENDERAHATI bermanfaat

banyak cakap tol si Lady D at 12:02 PM
Reactions: 
hai semua....rase lame betol aku x update this blog..actually...I am not in the mood to write anything...
xtaula ngape..tp rase macam KEHILANGAN sesuatu...
nevermind...kite lupekan KLMJ tu ok
ha? pe tu..haha..tu la ayat adik aku slalu cakap..cam nyampah pon hado..sambil rase nk tolak pale die..huhu
x baekk2...ok..KLMJ is Kenangan Lalu Mengusik Jiwa..cam poyos kan...
Ok xpe..kite lupekan kisah adik aku yg xpenting sangat tuh..huhu..ate mesti die rase menyirap je bace ayat aku kn..de KU KESAH~!..aku kan kakak...hahahaha

tengok aku da melalut lagi..

Actually, aku nak cakap pasal cenderahati yang slalu kite bagi orang...xpon orang bagi kite...tak kesahlah..time kenduri kawen ke...time de pape event ke..ni antara cenderahati yang aku penah dapat:

Cawan cecomel..eee..cute nye..rase nk cubit je..haha le ke camtu?

Sapu tangan...slalu sapu tgn tu dideko...digam..dan sbg...macam2 bentuk..tp lap air pon xkering...ha camno nak buek tuh...

Kipas jepun....ok la gak..bile agak2 aircond kete BF korang xsejuk..de gak backup kn..walaupon dalam hati mencarut sbb panas...haha

Topi..ni aku dapat mase sampai kt airport KK, de lg dpt dr Hyundai mase mereka buat promotion....aku kn pompuan..pakai tudung..mane le pakai topi...xfare...nak tudung boleh?~...haha...mmg nk kene hempuk la ko cakap camtu kn...

hurm pe lagi eh..meh2 kumpul lg...

Jajan...bg orang melayu sy translate kn..jajan = snack..kami org jawe.panggil je jajan...yg ni i like...coz dpt gak mkn...pastu bile ade air kotak...bermulalah sesi perebutan bersama adik2 tercinta...

ha..tu benda2 common yg orang bagi la...so pesalahnya kite bagi bende len dari yang len..yang orang boleh gune...macam..

SEJADAH TRAVEL



sejadah ni bersaiz standard tau..kire besar cam sejadah kat rumah kita tu...cume die nipisla..xde bulu2....
sbb nye sejadah ni boleh dilipat ke saiz poket..so comey je nk bawak pergi mane2...sbb kan..contohla macam kite g bercuti kan...aku kadang2 xberapa nk konfident ngan kebersihan hotel tu..ye la bukan kite je yg pnh dok kat situ kan...macam2 orang kot...Entah2 pakai kasut je dlm bilik....pastu kite lak dok khusyu' solat xtau besih ke idak..tol x?...so dengan adanye sejadah ni..kebersihan tempat sujud lebih terjamin...eceh..da macam journalist lak aku ni...huhu~

okie..kalau berminat boleh terus klik link ni:


www.tips-fb.com

2 Orang Menyampuk cakap Lady D:

AKu said...

Sejadah ke ni...cam lmbang freemonsary je dik oi...cuba cek betol2

Lady D on July 2, 2011 at 12:28 AM said...

ohya??...blh bg sy contoh?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

::LADY D punye Blog:: Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Celebrity Gossip