Wednesday, July 20, 2011

SEJADAH TRAVEL

banyak cakap tol si Lady D at 11:31 AM
Reactions: 
Hai semua Assalamualaikum n Selamat pagi

da lame sangat2 xupdate this blog

Actually, i baru launch my new product, before this penah post about this product n ade someone tegur me pasal corak atas sejadah ni..sila rujuk"beri CENDERAHATI bermanfaat" memula macam nk ignore, sbb after sy siasat sume, rasenye xde kene mngena pon dgn pertuduhan itu. Tapi untuk mengambil langkah selamat and xde lagi salah paham pada orang laen, so sy amik inisiatif untuk buat design baru.. so now

i present.................. ceh cam gempak la sangat..hehe



SEJADAH TRAVEL (New Design)

Kini berwajah baru

Tampil lebih exclusive dan lebih elegant


Sejadah ini bersaiz poket...mudah untuk dibawa kemana sahaja. Boleh digunakan untuk semua lapisan umur.
anak-anak boleh bawa kesekolah...ibu-bapa juga boleh bawa ke pejabat...juga boleh di bawa semasa pergi bercuti..kerana selalunya hotel-hotel tidak menyediakan sejadah untuk muslim.




Bukan itu sahaja, sejadah travel ini juga sesuai untuk dijadikan hadiah kepada sabahat, saudara mara, juga sebagai cenderahati pada majlis-majlis tertentu seperti kenduri-kendara, majlis berbuka puasa, majlis khatam Al-Quran dan sebagainya...




*Saiz Besar : 35inch x 20inch
*Saiz Kecil : 22inch x 18inch
*dilipat dan bersaiz poket
*mudah untuk dibawa kemana-mana

Sesuai untuk dijadikan CENDERAHATI yang bermanfaat, Jika digunakan ganjaran yang baik buat si pemberi...

* Majlis Perkahwinan
* Majlis Khatam Al-Quran
* Marhaban
* Segala Jenis Kenduri
* Majlis-Majlis Agama
* Majlis-majlis Formal


untuk maklumat lanjut sila terjah

www.tips-fb.com

12 Orang Menyampuk cakap Lady D:

wanjo on August 7, 2012 at 11:17 PM said...

sejadah ni yg besar tu kira normal size mcm sejadah dewasalh kn.. brape harga kalau nk borong

Admin on August 8, 2012 at 9:55 AM said...

sdah saiz besar tu kecil skit dr saiz sejadah dewasa yg standard tu...sbb yg tu normally 70cm x 110 cm...yg ni 35inch x 20inch..

Unknown on September 8, 2012 at 1:19 AM said...

Berapa harga sejadah travel kecil & besar tu untuk 100 helai?
-Liza-

Lady D on September 10, 2012 at 9:02 AM said...

Hai Liza,

Untuk 100pcs,

Saiz besar = rm5.70/pc

Saiz kecil = rm4.70/pc

Tq

Anonymous said...

Email sy utk 200pcs.. ea19f@yahoo.com

Anonymous said...

bole email sy harg utk borong 200pcs yvonneairis@gmail.com

senyumkambing.net on August 12, 2013 at 1:02 PM said...

please email harga utk 1000pcs

Anonymous said...

Ada tak yg ada compas sekali rm berapa?

Anonymous said...

Hi, email me please for 200pcs. seriafezan@gmail.com, thanks. :)

Anonymous said...

Salam..pm saya utk 50pcs. rasyidahi@ummc.edu.my..

Farhah Toha on October 1, 2014 at 8:36 PM said...

Salam

Tolong email saya quotation utk 200 pcs

farhahtoha@gmail.com

Thanks

Mom's Fav Shop on March 25, 2015 at 10:43 PM said...

salam..msh available utk sejadah travel? sy brminat nk oder. email sy momsfavshop@gmail.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

::LADY D punye Blog:: Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Celebrity Gossip