Friday, May 20, 2011

Lagi CONTEST best gile untuk BLOGGER

banyak cakap tol si Lady D at 9:45 AM
Reactions: 
"MAS TRAVELLERS"



Misti korang bese dangar mende ni kn?..yang slalu wat contest tuk orang2 yang minat travel sane sini....

dulu de yang sampai dapat buat dokumentari lagik kt tv...jeles kot...huhu~...

so sekarang ni de lagi satu contest khas tuk para blogger..macam awk..bukan...macam u all...bukan2...macam die...bukan jugak...macam2 hal la...hehe..actually..

MACAM KITA SEMUA PARA BLOGGER

tapi contest ni tetap xlari konsep...tetap sal travel..tuk sape2 yang mmg die hard fan travelling( btol ke istilah tu??...xpe..layan je..)...sure syok masuk contest ni..sure masyuk...=)

Korang blh buat pe je..entry sal experience travel g memane ke...upload pic g travel...n video pon boleh..siyes...sambil angguk pale banyak kali..=)

cane nak join?

k senang je care2 die::
klik SINI untuk direct link

nampak kan..?? aku harap xover margin bile letak pic Xtra large nih..

ha, korang ikut je step die tuh okey!

GOOD LUCK!!


www.tips-fb.com

0 Orang Menyampuk cakap Lady D:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

::LADY D punye Blog:: Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Celebrity Gossip