Tuesday, May 17, 2011

SELAMAT HARI GURU !!!

banyak cakap tol si Lady D at 1:55 AM
Reactions: 
SELAMAT HARI GURU 

aku tujukan pada:


1) Mak

time kasih mak sbb jadi CEKGU memasak kakak, jadi CEKGU wat keje umah, jd CEKGU dr kakak kecik sampai da moncit cani...huhu~ tetibe rse terharu noo...


2) Bapak

kek tu handmade tau...inspirasi mak aku...khas tuk bapak aku..=)
time kasih pak sbb jadi CEKGU DISIPLIN tuk kakak..xle kuar, xle sosial,xle rapat2 sgt ngan laki,xle terpengaruh ngan kawan, xle wat bende xsenonoh...U r the best father!! and (SELAMAT HARI JADI pak (ate org len cam cute2 je panggil bapak die papa,aku cool je panggil bapak) sah jawe! haha, dulu bapak aku penah jd cekgu gak..spesel kn, bufday di teachers' day...)

3) CIKGU FARIDAH (TBK JK)

Time skola tadika aku xbyk ragam mmg dak baek..time kaseh CEKGU sbb da ajar say 
A to Z..siyes sgt bergune...=)


4) SEMUA TENAGA PENGAJAR ( SKJK & SRAJK)

time kasih semua CEKGU yang ajar saya...jasa CEKGU sume sy akan kenang..n slalu doakan CEKGU2 sentiasa sihat untuk terus mendidik anak bangse..cewah!, aku cam gud2 je ckp camtu..hehe

tetibe kenangan mase skola rendah menjelma

zaman skola rendah = zaman kegemilangan bisnes aku..huhu~

darjah 1 :: jual lukisan..aku tekap2 je dr buku, kengkwn beli..jgn nk sorok2 eh, aku ingat lagi sp yg beli dr aku..haha

darjah 2 :: jual stiker..aku beli kat pasar singgit je bepoloh2...pastu aku pon dpt balek bepoloh2 inggit..bijak x..bijak x..

darjah 3 & 4 :: jual dompet yg di buat drp wrapper..siyes..laku!

darjah 5 :: jual eskrem...cair lg pon bawak gak g skola..demand tinggi..=)

darjah 6 :: jual nasi lemak + coklat...cam kedai runcit kn...haha


5) SEMUA TENAGA PENGAJAR (SAMTTAR)

time nih mmg paling nakal..dak wanted!...haha...time kasih Ustaz2 n Ustazah2 sbb xjemu marah sy...didik sy..dende sy...rotan sy...<tang rotan ni mmg plg aku xle lupe, kne kejar ngan warden siap  lompat pokok yg tingginye paras pinggang..x berseliper ...haha..lawak2>

6) PENSYARAH ( UiTM SEGAMAT)

time nih mmg xnakal...da jd anak dare...jln pon sopan..memalu jek..low profile, xrmai kawan, wat hal sendiri je, g kelas balik kelas, g silat...rindu zaman blaja...time kasih utk semua PENSYARAH atas ilmu yg diberi pade aku...

terAkhir kate....bukan terakhir entry tau...

TERIMA KASIH CIKGU!!!
www.tips-fb.com

0 Orang Menyampuk cakap Lady D:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

::LADY D punye Blog:: Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Celebrity Gossip