Tuesday, April 12, 2011

1st ENTRY

banyak cakap tol si Lady D at 11:45 AM
Reactions: 
.........................................................................................................................

hahaha...rase speechless tetibe...gelak2 de gak yg kne lempang lelaju nih...k2..siyes...

ASSALAMUALAIKUM

ni adela my very 1st entry tuk belog nih..ate sje gatai nk ade belog len...budget de r org nk bace n dok melepak kt blog aku ari2..haha...xpe2..truskn penulisan...betape positifnye pemikiran aku...actually..aku xde idea pn nk tulis ape..ini adalah sebagai syarat yg blog aku is now ready untuk aku menulis, memuji, mengutuk, menggosip dan sebagai teman aku untuk berceloteh.

kalo aku cakap sorang2, org akan kate aku gile....kalo aku gelak sorang2, dorang da xkate da..dorang trus je grab aku bwk g umah sakit jiwe...xsadis?..haha..so dgn adenye blog nih..aku le cakap sorang2..tulis sorang2..gelak sorang2...tp kalo korg nk join aku galakkan...kire cam moral support tuk aku...very appreciate,,,,,,sambil menggenggam 2 tangan letak di depan muke, berlutut dan wat mate kelip2..kalo korang rase mnyampah sile muntah skarang....ahaks!

rase2 nk entry ni panjang berjele2 atau stakat ini aje?.....


5 minit kemudian...................

10 minit kemudian......................

selepas 1  jam................


woi....


nak tulis ke x?!



haha...da penat pk...xmo sambung!...

k jmpe u alls kt next entry..

jgn xtau, next entry akan di enter pd hari yg same sbb aku se blog aku sgt kosong...peace!!




www.tips-fb.com

0 Orang Menyampuk cakap Lady D:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

::LADY D punye Blog:: Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Celebrity Gossip