Wednesday, April 20, 2011

Trend Shopping Online

banyak cakap tol si Lady D at 3:50 PM
Reactions: 
~Sape suke shopping angkat kaki~

hehe..kompem xde yg sanggup kan..xpe..angkat tangan pon saye terima..=)

saye seorang PEREMPUAN

PEREMPUAN dan shopping memang xdapat dipisahkan...kebanyakan perempuan normal mmg suke shopping..btol x semua?..sile setuju..angguk pale pon okey..sayang korang..ooppss..perlu ke camtu~

tetibe teringat kat adegan cite Confessions of a Shopaholic...siyes! mmg ramai pompuan camtu..tapi sy xtuding jari kat korang tau..actually..tgh kutuk si penulis blog nih..die nih teruk..suke shoping..xcukup direct g kat shopping complex..skang begiat aktif dalam aktiviti jual beli di internet..memang xpatot..tu en.tunang yang kate..aku?..no way...haha

this is my confession I LIKE ONLINE SHOPPING very much

love pink very much


aku cam tertarik nk cite pasal topik ni coz aku rase dalam zaman yang da btol2 maju ni memang ini adalah cara paling mudah untuk kite penuhi keinginan shopping kite...siyes! aku tengah rase bersemangat gile cite pasal bende ni..sebab aku baru je order handbag online semalam..hehe..senyum lebar2 bia nampak gigi yang putih berseri bak iklan Darlie ni...=D

bukan tu saje...tambahan lagi dengan kemudahan online banking skarang ni menambah2kan lagi kesenangan untuk kite membeli ape saje menerusi internet. cakap je ape, booking tiket kapal terbang? beli buku? magazine? baju? handbags? cosmetics? gadjet?...dari sekecil2 barang hinggalah ke besar2 barang..sume kite boleh beli..semua di hujung jari anda..WALAUPUN,,,kite sedar yang duit dalam bank tu da dihujung tanduk da..uuuwwaaAAA~..xpe..nanges skejap je...bile barang da sampai kt umah rase gembire akan buat kite lupe pasal duit yang abis tu...siyes! skang ni ade maybank2u, cimbclicks, bimb.biz and mcm2 lg..ikut bank pe yg korang ade..

aku nk tambah lagi online shopping memang best sebab::

Korang xyah sesusah cari parking

korang xyah beratur kat kaunter

korang xyah nk penat2 jalan cari bende yg korang nk beli coz kang niat di hati nk beli 1 barang je jd berbarang2..tol x?..hehe..aku le tu


skang ni da banyak da bloggers and pekedai yg wat biz online sahaja..jimat coz n pasaran luas...kat blog list aku pon ade skit2 antare kedai yg aku slalu visit..le la tgk2 ye.. 

selain tu "Shopping is the best medicine"....memang menggelabah..tapi ni btol...cube try..untuk kaum2 adam yang susah nk pujuk Gf / bini /mak mertua..cube try ubat ni..ajak mereka pegi shopping.kompem da xmajuk2 dah..kompem makin sayang...hehe..tetibe nk suh en.tunang bace entry ni...=) 



www.tips-fb.com

4 Orang Menyampuk cakap Lady D:

PD on April 20, 2011 at 6:52 PM said...

Nice blog... kaler owg pompuan... qt dtg ke PD, kalau sudi link exchange... sy dah add pinkylady.

dayahCOOL on April 21, 2011 at 8:52 AM said...

thanks a lot PD..=)..kaler ni mmg kompem org pompuan kn..haha..i like..okie..done..=)

iedaurora on April 22, 2011 at 11:21 AM said...

luv pink to! ieda dah follow u... http://iedaurora.blogspot.com/

dayahCOOL on April 22, 2011 at 11:27 AM said...

hehe..kite geng la ni...okie..thanks tau..i'll follow u too..=)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

::LADY D punye Blog:: Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Celebrity Gossip