Friday, April 22, 2011

Ini ENTRY untuk Kak Na

banyak cakap tol si Lady D at 9:29 AM
Reactions: 
~Selamat pagi~Morning~Cho San~

da pagi...da kt office..tapi aku still ngantok...siyes!..tgh minum black coffee ni dgn harapan ngantok tu hilang

actually, aku xle tdo smalam sbb tu pg ni se xcukup tdo je...sik terpikir je..smalam aku g rumah kak Na..siape kak na?...diela org yg byk bantu aku time aku praktikal kat Sime Darby Industrial Acedemy dulu....da lame xjumpe..borak py borak xsedar da pukul 10 mlm...aku, en.tunang n cik ya (kwn baek aku kt uitm) sampai kt depan umah k.na pukul 8.30 camtu..kalo x lg cepat tp akibat nk tunjuk pandai tesesat la di jalan yg lurus..hehe..

sampai2 je dpn umah, kak na sambut ktorg...siyes! kak na da kurus..tapi ktorg ssh hati gak tengok kak na camtu...tapi die tetap senyum sambut ktorang..macam xde pape berlaku...masuk dalam umah ktorg terus berborak....aku rse sedeh..siyes!..aku blakon je tu buat2 xnangis..sbb mmg aku camtu..di saat org lain kecewa,,,sedeh,,,mereke perlukan sokongan kite..so kite kne act yg kte strong supaye mereka ade tempat nk hold n cry on...

tapi aku sedikit lege bile time kak na cite die da kuat....die boleh teruskan cerita dgn senyuman lagi..tp die xnafikan..die rase lost sgt....lonely...tp die kene redha..sbb bile arwah da xde..everything die kne buat sendiri..tu la bende pertame yg terlintas kat otak aku bile ya bagitau yg "abg joe meninggal"....aku terkedu..siyes! sedeh..sbbnye kak na xboleh drive..aku sik terpikir cane die nk g keje sume kn...tp mlm td k.na kate die otw amik lesen n wat sementare waktu die nek ngan adik die g keje....

anak2 die?....siyes! even diorang baru nk masuk umo 12 n 11 tahun...diorg lg tabah..diorg sedeh..tp diorg yg support n motivate kak na supaye xnangis...aku kagum..tp de part klaka anak sulong kak na boleh ty..aku da ade baby ke?...hehe..sbb nye die sgt suke baby..ank 1st kak na  ni istimewa..tp keletah die tu siyes like normal girl..sweet sgt...

so harapan aku...kak na akan lebih tabah and di permudahkan semua perkara..buat anak2 kak na..kakak doakan u all berjaye n buat mama proud..=)

di sini aku nk mintak jasa baik semua tuk sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah suami kak na::

AL-FATIHAH


~Amin~

...Semoga arwah ditempatkan ditempat orang2 yg beriman dan diredhai oleh ALLAH...






www.tips-fb.com

0 Orang Menyampuk cakap Lady D:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

::LADY D punye Blog:: Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Celebrity Gossip