Wednesday, April 13, 2011

budak xsuke BREAKFAST

banyak cakap tol si Lady D at 2:31 PM
Reactions: 
Morning alls....sy budak xsuke BREAKFAST~

ada apa dgn BREAKFAST sampai nk jd tajuk entry aku ni..haha..

actually, aku ni xsuke breakfast...slalu terus lunch...padahal..cite sebenar adalah, aku jrg bangun pagi,oleh itu xbreakfast,bangun da kol 12..kompem2 la lunch je yg aku dpt!..mmg dak ni full in package, pemalas, suke bgn lambat g n xsuke mandi..haha, statement tuh..sapela terune malang yg dpt die nih...sure time ni ramai yg rase nk dok jauh2 dr aku..xpn, bjalan scare terbalik berlangkah2 dan trus menghilangkan diri....haha

Tapi smenjak aku melangkah ke alam pekerjaan, aku mule sedar yg breakfast tu penting..sbb tanpe die...aku starving okey....siyes xtipu..perut aku slalu munyik sbb lapa...hehe

makanya

skarang aku xpnh miss breakfast..aku xmkn mende berat2 pon..ckopla 1 cawan susu kambing...aku beli yg paket je..yg original??..siyes aku xle tahan bau die...then aku akan makan cookies or tapau dr umah kalo pagi tu mak aku de wat breakfast tuk adik aku...hehe..np aku x buat sendiri??...jgn buat sy repeat statement kt atas.btol2 rase rendah diri...=)

okey, itu adalah breakfast aku tetiap pagi ye..stor penyimpanan di laci no. 3..hehe

pagi ni breakfast aku adalah roti bakar ala-ala kt kopitiam bak kate bapak aku..beliau la yg mengilhamkan roti ini dibuat utk waktu sapan, minum ptg, minum mlm, n supper....mak aku yg wat kan pagi td..mmg bes..ianya adalah bun yg di sapu planta + gula dan di bakar atas kuali..rase mmg sedap..sbb aku mmg suke bhg yg hangus2 tu,,,,walaupon..rupenye mmg xcantik! gambar seperti di bawah::::




~aku budak xsuke BREAKFAST...tapi aku budak yg suke MAKAN~

~sekian sj entry sy utk kali ini~

~dadadada~




www.tips-fb.com

0 Orang Menyampuk cakap Lady D:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

::LADY D punye Blog:: Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Celebrity Gossip